24 Mayıs 2015 Pazar

Edirne yaprak ciğeri

Ciğer severim ama güzel yapılmalı yoksa yiyemem diyenler için gerek bloğum hakkında verdiği güzel fikirler gerekse ilgisi ile kendisine minnettar olmamın yanında bu tarifi için de Nesrin Şeker Hanım'a çok ama çok teşekkür ederim 😊
Malzemeler
 1 kg dana ciğeri 
 Un
 Tuz 
Kızartmak için 
 Sıvıyağ 
 Yapılışı 
Ciğerleri Buzlukta dondurun. Daha sonra ciğerleri ince ince kıyın. Un ve tuz karışımına bulayarak kızartıyoruz.lezzetli bir Ciğer yapmak için sanırım bazı Püf noktalar var Nesrin hanım sayesinde bizler de öğrenmiş olduk. 
Artık Ciğerlerimiz daha güzel olacak eminim.deneyecek herkese kolay gelsin  Afiyet olsun 😊

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder