22 Mayıs 2015 Cuma

VER FIRINA POĞAÇA ETABI




VENEDİK POĞAÇA
1 KİLO UN
40 GR SEBZELİ ÇEŞNİ
500 GR PASTACI MARGARİNİ
100 GR AYÇİÇEK YAĞI
40 GR ŞEKER
3 ADET YUMURTA
200 GR YOĞURT
1 PAKET YAŞ MAYA
1 DEMET DEREOTU
1 DEMET MAYDANOZ
2 ADET HAVUÇ
200 ML SU 
İÇ MALZEMESİ
200 GR KEÇİ PEYNİRİ
150GR BEYAZ PEYNİR
100 GR KURUTULMUŞ DOMATES
100GR KURUTULMUŞ TATLI BİBER 
ÜZERİ İÇİN: YUMURTA SARISI 
YAPILIŞI; 
TÜM MALZEMELERİ KARIŞTIRIP KULAK MEMESİ YUMUŞAKLIĞINDA BİR HAMUR YAPIYORUZ. SICAK FIRINDA 15 DK DİNLENDİRİYORUZ. SONRA İÇ HARCINI KOYUP ŞEKİL VEREREK 180 DERECE FIRINDA 20 DK PİŞİRİYORUZ.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder